elfstedenrkuisjes

Gezocht: gestolen Elfstedentochtkruisjes

5-voudig Elfstedentochtschaatser Lodewijk Zwierstra is op zoek naar de Elfstedentochtkruisjes van hem en zijn vader. Het gaat in totaal om 7 kruisjes met daarop de jaartallen: 1940, 1941, 1954, 1956, 1985, 1986 en 1997.

Van de kruisjes heeft meneer jaren geleden een ketting laten maken en deze heeft hij cadeau gedaan aan zijn dochter. Helaas is er 5 jaar geleden bij haar ingebroken en is de ketting meegenomen. Maar inmiddels weten we dat deze kruisjes, in vermoedelijk 2015, bij een Elfstedenverzamelaar terecht zijn gekomen. Bent of kent u deze verzamelaar? Dan willen we u vragen contact met ons op te nemen via onderstaand formulier. U zult meneer Zwierstra er een ontzettend groot plezier mee doen!

In het programma Het Museum van Nederland, op 16 december 2020, was te zien dat sportexpert Jurryt van de Vooren het Elfstedenkruisje ontzettend graag een plekje aanbiedt in Het Museum van Nederland.

Gezocht: Elfstedentochtkruisjes

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

 

Geef een reactie