Gezocht: figuranten voor in de serie Hendrik Groen

Binnenkort starten de opnames van een nieuwe reeks van de MAX-serie Het geheime dagboek van Hendrik Groen. Voor de opnames is de producent, Blazhoffski, op zoek naar figuranten.

Voor de serie is de producent voornamelijk opzoek naar medebewoners (70-plus), maar iedereen kan en mag zich opgeven. We hebben namelijk ook zusters, verplegers en familieleden van de bewoners nodig. Daarnaast zijn ze specifiek opzoek naar mensen met een niet westerse afkomst. Leeftijd is niet van belang! Ook zijn we ook opzoek naar een man die The last post kan spelen op een trompet. De opnames zijn in de regio Amsterdam.

Bent u beschikbaar van 22 april tot en met half juli 2019 en lijkt het u leuk om te figureren in de serie Hendrik Groen? Meld u dan aan via onderstaand formulier!

(Meedoen is vooral een erg leuke ervaring, u krijgt verder geen (reis)kosten vergoeding. Uw gegevens worden uitsluitend verwerkt ten behoeve van Het geheime dagboek van Hendrik Groen en zullen hiertoe gedeeld worden met producent Blazhoffski)

Gezocht: figuranten voor serie Hendrik Groen

  • Sleep bestanden hierheen of
    • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.