Gezocht: echt gebeurde verhalen!

Omroep: MAX

Duur: 0:00:00

Uitzending: ma 24 sep 2018 00:00

Gezocht: echt gebeurde verhalen!

Voor een nieuw televisieprogramma met André van Duin en Anne-Marie Jung zijn wij op zoek naar mensen met een hilarisch of bizar verhaal, die dat ook goed kunnen vertellen. Zo’n echt gebeurd verhaal dat vaak pas achteraf grappig is en vervolgens op elk feestje wordt verteld. Verhalen die je elke keer weer doen huilen van het lachen!

Over afgelopen zomer toen iedereen op vakantie ging en jij met je gezin niet verder kwam dan Schiphol. Over die ene date, die door een misverstand volledig uit de hand liep. Over die keer dat je ging vissen en met iets heel anders thuiskwamen dan vis. Over je bruiloft, waar ongeveer alles anders ging dan gepland. Of over een uit de hand gelopen grap bij je beste vriend of collega.

Bent u die verhalenverteller waarbij iedereen aan uw lippen hangt? Heeft u dát verhaal wat mensen keer op keer willen horen? Een ontroerend, hilarische ongelooflijk verhaal dat we nooit meer zullen vergeten. Heeft u dat verhaal? Laat het ons weten via onderstaand formulier!

Oproep: wat is uw bijzondere verhaal?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.