Bent u wel eens opgelicht?

Het maatschappelijk consumentenprogramma Meldpunt! komt in 2019 terug op tv in een nieuwe vorm. Voor een proefuitzending willen we u een paar korte vragen stellen. In deze proefuitzending zien we 4 mensen die zich opgelicht voelen door een verkoper van zonnepanelen. Zij betaalden 60 procent aan (à duizenden euro’s) maar de zonnepanelen werden nooit geleverd.

Bent u wel eens opgelicht en heeft u hiermee veel geld verloren? MAX is benieuwd naar uw verhaal. Wilt u hierover zelf een korte videoboodschap inspreken op uw mobiele telefoon of tablet/iPad die wij (deels) in het televisieprogramma Meldpunt! mogen uitzenden? Bijvoorbeeld: ‘Ik ben opgelicht bij een aankoop van een tweedehandsauto. Kostte mij 6000 euro, maar gaf alleen maar startproblemen.’ Of: ‘Ik kocht ooit een televisie via een webshop. Het bedrag heb ik overgemaakt, maar de televisie heb ik nooit gezien.’

Als u een filmpje maakt, graag liggend filmen in een goed verlichte omgeving. Graag in 1 of 2 zinnen. Duur: maximaal 20 seconden. Komt u er niet uit? De redactie neemt graag contact met u op. Laat het ons weten via onderstaand formulier. Uploaden van de video kan via bij ‘Voeg een video toe’ en klik vervolgens op de button ‘bestand kiezen’.

Bent u wel eens opgelicht?

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.