Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Do 29 april 2021 17:05 NPO 1 42 min
Herhaald op 30 april 2021 NPO 1

Tineke de Nooij en de Tineke Trofee

Te gast: Tineke de Nooij, Mirjam de Graaff, Michèl de Jong, Kees Boonman, Miljuschka Witzenhausen, Jeroen van der Boom en Anita Meijer.

Tineke de Nooij reikt elk jaar de Tineke Trofee uit en dit keer viel Mirjam de Graaff, de drijvende kracht achter de Bart Foundation en zus van Bart de Graaff, in de prijzen. Dat gebeurde tijdens een speciale verjaardagsuitzending van de TinekeShow op NPO Radio 5.

Nelly Denies, beter bekend als oliebollen Nel, is een verre achternicht van schrijver Michèl de Jong. Hij raakte gefascineerd over de geruchten over dit zwarte schaap in zijn familie en schreef over haar leven het boek Oliebollen-Nel.

Na het grote succes van haar eerste magazine gaat Miljuschka Witzenhausen door en komt er een tweede editie! Daarnaast is ze ook te zien in het programma Snackmasters, heeft ze haar eigen jurken lijn en kunnen we regelmatig genieten van een heerlijke Eetgeheimen podcast.

Zaterdagavond begint het nieuwe muziekprogramma van Jeroen van der Boom: De beste liedjes van het Songfestival. Elke week ontvangt hij drie bijzondere gasten en één van de gasten is Anita Meijer.

Kees Boonman praat ons bij over de politieke gebeurtenissen in Den Haag.