Tijd voor MAX

Amusement

Tijd voor MAX ontvangt van maandag tot en met vrijdag boeiende bekende en onbekende Nederlanders.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Vr 5 april 2019 17:10 NPO 1 41 min
Herhaald op 8 april 2019 NPO 1

Studio Sport viert feest

Te gast: Henry Schut, Herman van der Zandt, Ellen van Langen, Jette van der Meij, Babette van Veen, Melissa Drost, Alfred van den Heuvel, Patrick van Veen en Robèrt van Beckhoven.

Het programma Studio Sport bestaat op dag af 60 jaar. Dat moet natuurlijk gevierd worden en dat doet het programma vandaag zelf met tal van terugblikken. Maar natuurlijk gaan we er ook niet aan voorbij. Met Studio Sport-presentatoren Henry Schut en Herman van der Zandt halen we mooie herinneringen op aan prachtige sportmomenten. Ook Ellen van Langen schuift aan, zij is verantwoordelijk voor een van de mooiste sportmomenten uit de afgelopen 60 jaar.

Nog meer heuglijk nieuws, want vandaag beleeft Nederlands bekendste soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden haar 6000e aflevering. Om dat te vieren wordt geen reguliere aflevering uitgezonden maar een eenmalige minifilm van een uur. De locatie is ook niet het gebruikelijke fictieve plaatsje Meerdijk, maar onder andere Lapland. We spreken over deze bijzondere mijlpaal met drie van GTST’s meest bekende gezichten: de actrices Jette van der Meij, Babette van Veen en Melissa Drost, die in de soap respectievelijk de personages Laura Selmhorst, Linda Dekker en Sjors Langeveld spelen. Het feest wordt compleet gemaakt door Lisa Loïs, zij zingt de muziek uit de leader.

Verder: acteur Alfred van den Heuvel is te gast. Hij heeft een leuk nieuwtje dat hij speciaal bij ons komt verklappen.

Patrick van Veen heeft goed nieuws, want een zeldzame apensoort lijkt van de ondergang gered. De apendeskundige vertelt hoe dat is gelukt.

En Robèrt van Beckhoven maakt speciaal voor het feest van Studio Sport een toetje dat je goed kunt eten tijdens het televisiekijken: vlaflip.