De carrière van de Acteur des Vaderlands

Te gast: Paul van Gorcum, Elles de Bruin, Carolina Dijkhuizen, Patrick van Veen, Robèrt van Beckhoven en Marita en Alma Mathijsen.

Acteur Paul van Gorcum is uitgeroepen tot de allereerste Acteur des Vaderlands en wordt zondag 27 januari officieel gehuldigd. We kijken samen met hem terug op zijn omvangrijke carrière.

Meldpunt, het consumentenprogramma van MAX, keert terug. In een nieuwe studio en met een nieuwe format, maar nog steeds met het vertrouwde gezicht van presentatrice Elles de Bruin. Wat zijn de onderwerpen in de eerste uitzending? Bij ons licht Elles alvast een tipje van de sluier op.

Zangeres en actrice Carolina Dijkhuizen, bekend van haar rollen in musicals als Aïda en The Lion King, is ook te gast. Vanaf 1 februari gaat ze het theater in met een hommage aan de in 2012 overleden Amerikaanse discolegende Donna Summer, Thank God it’s Donna. Carolina vertelt wat haar zo fascineerde aan de Queen of Disco en natuurlijk laat ze samen met haar band een Summer-klassieker horen.

Met apendeskundige Patrick van Veen bespreken we het laatste apennieuws en hebben we het over de problemen rond dierenhandel.

Verder: Robèrt van Beckhoven vertelt wat de kandidaten van Heel Holland Bakt te wachten staat in de halve finale, die zondag wordt uitgezonden.

En moeder en dochter Marita en Alma Mathijsen hebben een nieuwtje voor ons.