Tijd voor MAX

Amusement

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week.

Elke werkdag,
17.10 uur op NPO 1

Di 28 januari 2020 17:10 NPO 1 42 min
Herhaald op 29 januari 2020 NPO 1

Bert Haandrikman volgt de sleuteloverdracht van het Songfestival

Te gast: Susan Smit, Bert Haandrikman, Mike Weerts, Josee Koning en Jim de Groot, Robèrt van Beckhoven en Ted van Essen.

Schrijfster Susan Smit vertelt over haar boek Tropenbruid. Een historische roman over een weermeisje dat droomt van een ander, grootser leven. Een prachtig verhaal over moed en verlangen.

Iedereen kent ‘Land van Maas en Waal’ en ‘Malle Babbe’ maar weinigen weten dat Lennaert Nijgh de tekst schreef voor deze hits. Josee Koning en Jim de Groot zingen in de voorstelling Testament hun favoriete teksten van Nijgh. Ze treden op!

Acteur Mike Weerts is te zien in de telefilm Hallali. Een film over de burgemeester van een kleine plaats die de strijd aanbindt met een lokale crimineel.

Tel Aviv, waar het Eurovisie Song Festival in 2019 werd gehouden, draagt de sleutel dinsdag 28 januari over aan Rotterdam. Radiopresentator en songfestivalliefhebber Bert Haandrikman volgt het voor ons op de voet.

Huisarts Ted van Essen vertelt alles wat we moeten weten over het coronavirus en Robèrt van Beckhoven staat in de keuken.