Tijd voor MAX

Te gast: Jessica Villerius, Eveline, Corinne van der Velden, Robèrt van Beckhoven, Susan Smit, Edsilia Rombley, Manuëla Kemp en Henkjan Smits.

Documentairemaker Jessica Villerius heeft Eveline gevolgd tijdens haar pogingen om te stoppen met de zware pijnstiller oxycodon. Je ziet het in de documentaire ‘Oxycodon: eenzame strijd tegen pijn’.

Het is bijna november, de maand waarin Nederland één boek leest en daarover met elkaar in gesprek gaat. Tenminste, dat is de bedoeling van Nederland Leest. Susan Smit is ambassadeur.

Zaterdag 31 oktober is de finale van Heel Holland Bakt Kids. Sophie, Saar en Mees nemen het in een spannende strijd tegen elkaar op. Met Robèrt van Beckhoven kijken we vast vooruit.

Ook op zaterdag start de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000-stemweek. Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren dagelijks het radioprogramma De MAX en vertellen ons wat er precies gaat gebeuren.

De jaren negentig: De Titanic in de bioscoop, flippo's in je chips, de allereerste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden, Ajax won de Champions League en de Spice Girls en 2Unlimited domineerden de hitlijsten. Je zou er een boek over vol kunnen schrijven. En dat heeft Corinne van der Velden dan ook gedaan met het boek 'Negentig'.

En Edsilia Rombley komt voor ons optreden!