Win kaarten voor het Keukenhof Concert

Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met de nadruk op bolbloemen. In 8 weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen, waarbij 100 inzenders hun levende catalogus laten zien. In meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie. 

Ter ere van het 70-jarig bestaan wordt er door Keukenhof en Omroep MAX een speciaal Keukenhof Concert georganiseerd. De muzikale leiding ligt in handen van Guido Dieteren van poporkest Guido’s Orchestr. De spectaculaire opening van de show wordt verzorgd door niemand minder dan Karin Bloemen. Tangofenomeen Carel Kraayenhof zal naast andere nummers ook zijn Adios Nonino vertolken. Laat u verbluffen door het gemak waarmee multitalent Tania Kross wisselt tussen klassiek en pop. Alain Clark, bekend van zijn albums Live it Out, zal iedereen laten horen waarom hij al ruim 10 jaar in de Nederlandse hitlijsten staat. Singer-songwriter Elske DeWall, die onlangs Maria speelde in The Passion, zal het publiek trakteren op haar unieke stemgeluid, en haar geweldige gitaar- en saxofoonspel. Ook de 11-jarige Ripley, die zowel de jury als de kijkers van Holland’s Got Talent wist te overdonderen met zijn operastem, is van de partij om het publiek met zijn unieke talent weg te blazen. Tot slot kan het publiek genieten van de schitterende stem van de doorgewinterde bariton Hans van Heiningen in duet met The Voice of Holland finalist Patricia van Haastrecht.

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op de laatste kaarten voor het Keukenhof Concert van Keukenhof en Omroep MAX op woensdag 24 april 2019!

(De prijsvraag loopt tot 23 april 2019. De voorstelling begint om 18.00 uur, vanaf 17.00 uur is het landgoed open. Doe alleen mee als u ook daadwerkelijk kunt! )

Win kaarten Keukenhof Concert

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.