Amsterdam Museum

Win kaarten Amsterdam Museum

In de tentoonstelling Panorama Amsterdam, laat het Amsterdam Museum  de stad in al haar facetten zien. Welke eigenschappen typeren Amsterdam nou bij uitstek? En zijn die er altijd geweest? Hoe zal de stad zich verder ontwikkelen? Door verhalen uit het verleden, het heden en de toekomst met elkaar te verbinden, ontstaat er een breed vergezicht op de stad. Amsterdam in al zijn dimensies.

Het 1e deel van de tentoonstelling laat een chronologische geschiedenis van Amsterdam zien, van de 16e eeuw tot nu. Het 2e deel laten we zien wat nú belangrijk is voor de stad. Daar horen ook thema’s en onderwerpen bij die (nog) niet tot de traditionele canon behoren. Omdat het museum altijd bezig is om niet alleen de geschiedenis maar ook het heden en de toekomst van de stad te vangen. De geschiedenis wordt namelijk nu geschreven.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op kaarten voor het Amsterdam Museum!

(De prijsvraag loopt tot 28 september 2022)

Win kaarten Amsterdam Museum

  • Door het invullen van dit aanmeldingsformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Omroep MAX uw gegevens verzamelt en verwerkt.