Het vrolijke winterboek van Paul Haenen

Win boek Paul Haenen

Paul Haenen heeft het niet zo op Kerst, en hij zal heus niet de enige zijn. In de traditionele manier om Kerst te vieren, het geijkte opzitten, pootjes geven en je volstoppen in familieverband, komt meer en meer de klad. Maar wat dan?

Margreet Dolman, Dominee Gremdaat en Paul Haenen, een mensenmens bij uitstek, weten als geen ander zowel degene die zich door de donkere winter heen worstelt als degene die zich verheugt op de wintermaanden met Het vrolijke winterboek op te beuren.

Uit de archieven van Paul Haenen werden de beste verschrikkelijke kerstverhalen en prikkelendste gedichten van Margreet Dolman alsmede de prachtigste preken van Dominee Gremdaat geplukt. Aangevuld met tips hoe u onder een kerstdiner uitkomt, hoe u ruzie weg kunt blazen, hoe u het hoofd boven water weet te houden en nog veel meer opbeurende uitwegen uit beklemmende situaties. Z

Doe mee met de prijsvraag en maak kans op Het vrolijke winterboek van Paul Haenen!

(De prijsvraag loopt tot 30 november 2021)

Win Het vrolijke winterboek

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.