Boek Hotel Californië

Win boek Hotel Californië

Popjournalist Constant Meijers begint eind jaren 60 bij het undergroundblad Aloha en is in de jaren 70 hoofdredacteur van muziekkrant Oor. In die woeste jaren waarin popmuziek de jeugdcultuur bepaalde en de bomen in de rock-‘n-roll tot aan de hemel reikten, ontwikkelt Constant een unieke, geheel eigen stijl.

Hij trekt er zelf op uit, zoekt de popmuzikanten die hem interesseren tot in het Wilde Westen op en maakt reportages die ver uitstijgen boven de gebruikelijke vraag-en-antwoordjournalistiek. In Hotel Californië & andere Rock-‘n-Roll verhalen wordt u meegevoerd naar de tijd dat rockers helden zijn en brutale popjournalisten hun verhalen ongezouten opschrijven. Duik in de wereld van Constant Meijers, die schouder aan schouder met sterren als de Eagles, Crosby, Stills, Nash en Young, Stevie Wonder, Michael Jackson, Bowie, Orbison, Waits, Jagger en Springsteen geschiedenis schrijft – en de popjournalistiek in Nederland immens verrijkte.

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op het boek Hotel Californië van Constant Meijers!

(De prijsvraag loopt tot 1 december 2021)

Win boek Hotel Californië

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.