Win boek Govert van Brakel

De Nederlandse radio viert zijn eeuwfeest! En hoe: radiopresentator Govert van Brakel, bekend van Radio 1, Omroep MAX en de NOS, neemt ter gelegenheid van dit 100-jarig bestaan de ‘lezende luisteraar’ mee terug naar de opkomst van de radio, monumentale gebeurtenissen en spraakmakende anekdotes uit zijn ruim 40-jarig durende carrière bij de radio. Tientallen enthousiast beschreven oorgetuige-verslagen van gebeurtenissen die door de radio groot zijn geworden komen aan bod in het boek Moet je horen.

Uit de eerste hand worden onder meer belangrijke gebeurtenissen uit de Nederlandse én wereldwijde geschiedenis besproken. Zo gaat het over de moord op Fortuyn, het huwelijk van Willem Alexander en Máxima, de aanslagen op de Twin Towers, de Olympische Spelen en de Elfstedentochten, de Haagse politiek met Den Uyl, Lubbers, Kok en Balkenende, het kruisraketten protest, de val van de Berlijnse Muur, de kroning van Beatrix in 1980 en de verkiezing van Nixon, Bush en Clinton.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op het boek Moet je horen van Govert van Brakel!

(De prijsvraag loopt tot 15 november 2019)

Win boek Govert van Brakel

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Geef een reactie