Boek Donderslag bij heldere hemel

Win boek Donderslag bij heldere hemel

In Donderslag bij heldere hemel leest u de verhalen van vrouwen die bevielen zonder dat ze wisten dat ze zwanger waren. Hoewel het al zo oud is als de wereld en het vaker voorkomt dan men denkt, gaat het niet opmerken van een zwangerschap nog altijd gepaard met vooroordelen.

Hoe kan dit gebeuren, hebben zulke vrouwen dan helemaal niets van hun zwangerschap in de gaten? Worden ze niet dikker, voelen ze geen baby bewegen in hun buik en stoppen ze niet met menstrueren? In dit boek komen 16 vrouwen aan het woord die volkomen door de geboorte van hun kind verrast werden. Ze vertellen hoe ze de zwangerschap konden missen en hoe ze de bevalling en het ineens hebben van een kind beleefden.

Reacties van hun naasten komen aan bod en ook de ervaringen van hulpverleners die met dergelijke bevallingen te maken kregen. Hoe die het eerder nooit konden geloven maar op hun mening terugkwamen. Op invoelende wijze wordt de schok beschreven die een onverwachte zwangerschap en bevalling geeft bij alle betrokkenen. In de hoop op meer begrip van zowel leken als professionals.

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op het boek Donderslag bij heldere hemel door Michaela van Caspel- van Duijkeren!

(De prijsvraag loopt tot 1 december 2021)

Win boek Donderslag bij heldere hemel

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.