Win boek Daten voor gevorderden van Willy van der Griendt.

Win boek Daten voor gevorderden van Willy van der Griendt

Actrice en schrijfster Willy van der Griendt leidde altijd een avontuurlijk en druk leven. Maar die grote, allesomvattende liefde die haar tot het einde der tijden zou vergezellen heeft ze nog niet gevonden. Sinds een aantal jaar begeeft ze zich, met gezonde tegenzin, op het online datingpad. Daarover gaat het boek Daten voor gevorderden

Willy valt van de ene date in de andere, de mannen die ze ontmoet zijn afwisselend leuk, bizar en buitengewoon gênant, maar de ware zit er niet tussen. Toch geeft ze niet op, want het idee dat een algoritmische toevalstreffer haar toch ineens ten deel valt werkt als een verslavend levenselixer: hij moet toch ergens zijn, die leuke, maatschappelijk geëngageerde, slimme, knappe, vrijgevochten en welbespraakte man?

Tijdens Willy’s zoektocht naar een geestverwant die net als zij is gevormd door de roemruchte jaren 70 wordt ze meer en meer geconfronteerd met de vraag: aan welke voorwaarden moet mijn toekomstige partner voldoen en wat zegt die wensenlijst over mij? Daten voor gevorderden is het tragikomische verhaal van een zoektocht naar echte liefde wanneer je alles in je leven al voorbij hebt zien komen.

Beantwoord de prijsvraag en maak kans op het boek Daten voor gevorderden van Willy van der Griendt!

(Deze prijsvraag loopt tot 22 mei 2024)

Win boek Willy van der Griendt

  • Door het invullen van dit formulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Meer informatie over hoe wij met uw gegevens omgaan kunt u vinden in onze algemene voorwaarden en privacyverklaring.