Raad de Plaats Weekend

Omroep: MAX

Duur: 0:20:06

Uitzending: vr 21 jul 2017 10:00

Raad de Plaats Weekend

Speciaal voor MAX Vandaag gaat Harold ook in het weekend op zoek naar de mooiste en meest bijzondere plekjes van ons land! We moeten u wel waarschuwen, de weekend-editie van Raad de Plaats is wel een tikkeltje lastiger dan die u gewend bent uit Tijd voor MAX, u heeft ten slotte het hele weekend om mee te doen.

Meedoen loont, want iedere week is er een Echte Bakkers-bon te winnen! Van deze bon kunt u onder andere een lekkere taart bij de echte bakker halen.

U kunt tot maandag 24 juli 2017, 09.00 uur meespelen met Raad de Plaats Weekend. De winnaar wordt in de loop van de dag bekend gemaakt.  

Raad de Plaats Weekend

  • Door het invullen van het prijsvraagformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met deze voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Omroep MAX uw persoonsgegevens verzamelt en verwerkt als hierna omschreven. Omroep MAX verzamelt deze gegevens uitsluitend in het kader van uw deelname aan de door Omroep MAX georganiseerde prijsvraag en om in dat verband contact met u te kunnen onderhouden. In dit verband kunnen uw persoonsgegevens ook aan derden worden verstrekt, echter uitsluitend in verband met de afhandeling en uitkering van gewonnen prijzen door de (derde) partijen die deze prijzen ter beschikking hebben gesteld. Na afloop van de prijsvraag en uitkering van de prijzen zullen uw gegevens worden vernietigd.