jim bakkum

De Muzikale Koelkast #9: Jim Bakkum over hoe hij als kind at

In de podcastreeks van De Muzikale Koelkast nemen Daniel Dekker en De KoelkastCoach Sabine Leijten een kijkje in de koelkasten van bekende Nederlanders. Wat zijn de eetgewoonten en leefstijl van BN’ers? Waar gaan zij zich soms aan te buiten? En wat werd er vroeger thuis gegeten? De KoelkastCoach Sabine Leijten gaat er dieper op in en geeft praktische tips aan de luisteraar.

“Mijn broer en ik waren verschrikkelijke eters vroeger. We aten zelfs rijst alleen maar met boter en suiker!” Vroeger was het volgens Jim een drama voor zijn moeder om boodschappen te doen, want Jim en zijn broer aten niets.  Het duurde tot zijn 21ste voordat Jim rijstgerechten is gaan eten.  Zijn de 3 kinderen van Jim ook zulke slechte eters? “Zij eten alle groenten kaal, zonder saus erbij. Ook de pasta eten ze zonder saus.”

In deze podcast aflevering van de Muzikale Koelkast geeft KoelkastChoach Sabine Leijten tips over hoe kinderen gevarieerd en gezond kunnen eten. “Laat kinderen al op jonge leeftijd wennen aan de structuur van bijvoorbeeld een stukje broccoli”.

Daniel Dekker en KoelkastCoach Sabine Leijten nemen uiteraard ook een kijkje in de koelkast van Jim. En hij had meteen een excuus voor de ‘karige koelkast’: hij ging de dag na de opname van de Muzikale Koelkast met zijn gezin op vakantie. Jim zijn quilty pleasure? “Cola Zero, daarvan drink ik een paar blikjes per dag.” KoelkastCoach Sabine Leijten was vrijgevig, want Jim scoorde alsnog 4 sterren voor de inhoud van zijn koelkast!

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag/podcast, op NPO Radio 5 en in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een antwoord