de muzikale koelkast

De Muzikale Koelkast #7: Anita Witzier over natuurlijke smaakmakers

In de podcastreeks van De Muzikale Koelkast nemen Daniel Dekker en De KoelkastCoach Sabine Leijten een kijkje in de koelkasten van bekende Nederlanders. Wat zijn de eetgewoonten en leefstijl van BN’ers? Waar gaan zij zich soms aan te buiten? En wat werd er vroeger thuis gegeten? De KoelkastCoach Sabine Leijten gaat er dieper op in en geeft praktische tips aan de luisteraar.

‘Nét op het moment dat ik een grote hap wil nemen, word ik wakker!’ Presentatrice Anita Witzier vertelt in de podcast van de Muzikale Koelkast dat zij zelfs wel eens over taart droomt. Maar dat moet volgens Anita dan wel een écht goede zelfgemaakte taart zijn. Tijdens deze podcast van de Muzikale Koelkast duiken Daniel Dekker en KoelkastCoach Sabine Leijten in de (overvolle) koelkast van Anita Witzier. De koelkast staat vol met potjes, want Anita gebruikt net als haar ouders vroeger geen pakjes en zakjes. In haar koelkast zien Daniel en Sabine een potje ouderwetse reuzel en haar ouders hadden vroeger zelfs een eigen akker en haar vader kocht de aardappels rechtstreeks bij de boer.

De presentatrice maakte haar eigen kookboek Zonder Fratsen, en gelooft niet in diëten. ‘Eet gewoon met mate’! En met Kerst? ‘Dan komt er net als vroeger altijd konijn op tafel’!

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag/podcast, op NPO Radio 5 en in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een antwoord