Rolf Sanchez

De Muzikale Koelkast #10: Rolf Sanchez over zijn gezonde challenge

In de podcastreeks van De Muzikale Koelkast nemen Daniel Dekker en De KoelkastCoach Sabine Leijten een kijkje in de koelkasten van bekende Nederlanders. Wat zijn de eetgewoonten en leefstijl van BN’ers? Waar gaan zij zich soms aan te buiten? En wat werd er vroeger thuis gegeten? De KoelkastCoach Sabine Leijten gaat er dieper op in en geeft praktische tips aan de luisteraar.

“Ik houd echt van een goede pizza en een burger met kaas.” Maar dat eet zanger Rolf Sanchez nu al bijna 75 dagen niet. Hij is namelijk met een Challenge bezig, waarbij hij lange tijd gezond eet, elke dag sport en geen alcohol drinkt. “Na de challenge ga ik naar familie in de Dominicaanse Republiek en haal ik alles in!”, vertelt Rolf tijdens deze aflevering van de Muzikale Koelkast tegen Daniel Dekker en Sabine Leijten.

Rolf eet, net als vroeger bij zijn Oma, veel Dominicaanse gerechten en in de middag wordt een warm gerecht op tafel gezet. Tijdens de podcast vertelt Sabine Leijten meer over ‘mealpreppen’, het voorbereiden van warme maaltijden. Omdat Rolf Sanchez middenin deze strenge challenge zit kan KoelkastCoach Sabine Leijten niets ongezonds vinden in zijn koelkast en deelt, voor het eerst tijdens de muzikale koelkast, de maximale 5 sterren uit!

Nieuwe afleveringen zijn elke week op MAX Vandaag/podcast, op NPO Radio 5 en in de NPO Radio 5-app en via de bekende streamingsdiensten te beluisteren. Op laatstgenoemde kunt u zich ook abonneren op deze podcast.

Geef een antwoord