MAX PubQuiz

MAX PubQuiz antwoordformulier aflevering 3

De pubquiz is populairder dan ooit. In stad en land slaan jong en oud massaal aan het quizzen. Het wordt overal in Nederland gespeeld; in de kroeg, in de sportkantine, maar ook thuis met vrienden onder elkaar. Maar nu ook in de MAX PubQuiz en u kunt meedoen!

In elke aflevering strijden 5 teams tegen elkaar om de winst. 5 afleveringswinnaars strijden in de finale tegen elkaar om de felbegeerde MAX PubQuiz-bokaal. De teams bestaan uit 3 personen, want 3 weten immers meer dan 1. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? Vullen ze elkaar goed aan? En heb je voordeel als je verschillende generaties in je team hebt?

Antwoordformulier

Maar niets zo leuk als meespelen. Daarom hebben we een antwoordformulier-aflevering 3 (pdf) gemaakt voor de uitzending van 15 november 2019, waarmee u live mee kunt spelen met de MAX PubQuiz!

MAX Pubquiz is te zien op vrijdag 15 november 2019 om 22.20 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Reactie

  1. Tietie Kooistra says:

    De MaX Pubquiz is heel erg leuk! Ik had me ook opgegeven voor deze quiz met een team. We zijn wel uitgenodigd voor de selectie-dag maar we zijn helaas niet uitgekozen. Hopelijk komt er een vervolg zodat we het nog eens kunnen proberen. Maar het is ook erg leuk om thuis op de bank mee te spelen.