Wilt u terug de werkvloer op?

Voor een nieuw tv-programma zijn we op zoek naar energieke 55-plussers, levendige 60-plussers, enthousiaste 70-plussers en sprankelende 80-plussers die geen baan hebben maar nog dolgraag aan het werk willen. Mannen en vrouwen die morgen de handen uit de mouwen willen steken, maar thuis zitten, misschien omdat sollicitatiebrieven versturen niets oplevert, omdat het pensioen is bereikt of om welke reden dan ook.

Wij willen in dit programma gemotiveerde kandidaten de werkvloer op helpen. Daarom zoeken we mensen waarvan de kennis en ervaring en geestdrift nog goed in het werkveld kunnen worden gebruikt. Mensen die ook nog altijd bereid zijn om te leren. Het gaat om deelnemers in de meest uiteenlopende vakgebieden en opleidingsniveaus die we enkele maanden zullen volgen. Voelt u zich aangesproken? Vul dan onderstaand formulier in, we ontvangen uw verhaal graag:

    Door het invullen van dit aanmeldingsformulier worden persoonsgegevens van u verzameld. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden gaat u tevens akkoord met het feit dat Omroep MAX uw gegevens verzamelt en verwerkt.